Kombinationsbryn

Kombinationsbryn er til dig, der ikke har meget eller intet bryn og gerne vil have både fylde og dybde.

Kombinationsbryn

Denne teknik er egnet til dem, der ikke har meget eller intet bryn fra naturens side. Der er dog mange måder at lave kombinationsbryn på. Nogle ønsker kun strå i starten af brynet, mens andre ønsker skygge i resten af brynet. Mange, der starter med microblading og ønsker mere markerede bryn, vælger også at få lagt skygge eller shading til deres efterbehandling.

Når man laver et kombinationsbryn, begynder man med microblading, og derefter tilføjes en let skygge med en maskine for at give mere dybde til brynet i områder, hvor man ikke har eget hår.

Resultatet vil være ligeså naturtro og hyperrealistisk som microblading på dem, der har noget bryn selv.

Previous slide
Next slide

Ofte stillede spørgsmål

Vi får mange spørgsmål angående behandlingerne. Vi har derfor samlet det hele på en QA side hvor du kan få yderligere information.

I tilfælde af andre spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os, vi står klar til at vejlede og hjælpe dig.

Vi bruger pigmenter uden tungmetaller, dvs. brynene bliver ikke røde.

Pigmenterne er udviklet af PhiAcademy og bliver kaldet ’the cleanest pigment in the world’.

Når permanent makeup på brynene bliver udført korrekt, kan det hos nogen stimulere hårvæksten. Hvis behandlere ikke har forstand på hvor dybt i huden de skal arbejde, kan det desværre påvirke hårvæksten negativt. Det er derfor vigtigt at undersøge og finde den rette behandler. Vi har aldrig selv oplevet at det skulle have haft en dårlig påvirkning på hårvæksten.