Plejevejledning

Den første dag 

1 time efter du har fået lavet dine bryn, skal du rense dem for første gang.  

Dette gøres ved at fugte en vatrondel med sæbe og lunkent vand, som du blidt kører over brynet, efterfulgt af en ny fugtet vatrondel (kun med vand) som du kører over brynene for at rense dem for sæben.      Dup herefter din kosmetiske tatovering tør, med en ren og tør vatrondel. Herefter påfører du, den udleverede aftercare creme i et TYNDT lag med en vatpind.  

Denne procedure gentages hver time indtil du skal i seng 

De efterfølgende 7 dage 

Efter behandlingsdagen ’den første dag’ skal brynene renses og smøres på præcis samme måde, dog 3 gange som minimum dvs. du skal ikke rense dem ligeså ofte som den første dag, dog MINDST 3 gange om dagen. Dette skal gøres de efterfølgende 7 dage.  

Undgå dette efter din behandling

De første 7 dage, efter din behandling, må dine bryn ikke komme i nærheden af vand, du må gerne gå i bad – hold evt. en tør klud over brynene, når du vasker hår, eller smør et tykkere lag af den udleverede creme og kom et stykke husholdningsfilm på.  

Du må under ingen omstændigheder bruge makeup, hverken på, eller i nærheden af din kosmetiske tatovering de første 7 dage, eller indtil såret er helet.  

Den første uge efter behandlingen, frarådes det at dyrke sol, gå i sauna, solarium, bade i swimmingpool, bade i saltvand, samt at træne – generelt svedfremkaldende aktiviteter.