Går du med en drøm om at arbejde med permanent makeup?

At tage uddannelsen som permanent makeup artist er en proces der i stor stil handler om konstant udvikling og forbedring. 
Ingen artist er ens og det handler om, at man formår at danne sit eget aftryk på sit arbejde og hele tiden søge det absolut perfekte resultat. 

Jeg har, på baggrund af stor efterspørgsel valgt at starte uddannelsen i microblading op med mig som underviser. Så du har chancen for at få din drøm opfyldt og så jeg kan give dig den bedste læringsrygsæk med på vejen.  


Om PhiAcademy

PhiAcademy er verdens største firma indenfor permanent makeup af øjenbrynet.

Man kan ikke sætte en finger på deres arbejde, produkter mm. Når det kommer til microblading.

Teknikken microblading, kaldes PhiBrows hos PhiAcademy, da de har deres helt egen unikke måde at udføre behandlingen på.

Ved at tage uddannelsen hos PhiAcademy bliver man tilknyttet virksomheden. 

Du kan læse mere om PhiAcadamy her.

Når man har bestået kurset får man dermed sit helt eget logo som man kan bruge til sine digitale medier – dette logo er et kvalitetsstempel i sig selv. Logoet bruger de fleste p. deres billeder, for bl.a. at vise at de er uddannet fra PhiAcademy og det er altid en god ide at bruge sit logo, så̊ man mindsker risikoen for at få taget sine billeder af en anden behandler.

Man bliver derudover tilføjet på hjemmesidens ’World map’ hvor alle PhiBrows artister, Royal artister og Masters kan ses – generelt alle der er tilknyttet firmaet. World mappen hjælper kunder med at finde behandlere i deres land/by. Når man først er uddannet, får man titlen som ’PhiBrows Artist’.

Der er flere forskellige titler. Som kan ses via linket her.

Vi vil til enhver tid anbefale PhiBrows når det kommer til kursus/uddannelse i microblading og faktisk også generelt permanent makeup, da de har specifikke regler man kan forholde sig til og at det er opbygget som en uddannelse.

Der har i mange år aldrig været regler for kosmetiske tatovører og det har resulteret i at mange tilbyder et par dages kursus i microblading dvs. man bare efter et par dage måtte udføre behandling på en person. Det er bare en af årsagerne til at standarden er lav her i Danmark i forhold til mange andre lande. For microblading er et håndværk og kræver meget øvelse. PhiAcademy har altid haft sine egne regler og det gør bl.a. at dine kunder vil føle sig mere trygge hos dig, fremfor en anden.

Indenfor de sidste to år er der kommet en del nye regler til Danmark som vi skal forholde os til. bl.a. hygiejne regler, som man får præsenteret og forklaret eftersom det er blevet et krav at man skal have taget et hygiejnekursus for tatovører inden man behandler. Disse kan I læse meget mere om længere nede på siden. 

Eftersom der er kommet de her regler i vores fag, er der selvfølgelig også kommet en masse til på uddannelsesdelen. Reglerne er kommet for at løfte standarden og derfor bliver det fremover reelle uddannelser og ikke blot et par dages kursus som førhen.

Om uddannelsen

Næste holdstart skal du skrive og spørge om, men vi vil løbende udmelde det på vores forskellige sociale medier, som Instagram og Facebook. 

Eftersom loven kræver at jeg som underviser giver mine elever 130 undervisningstimer, vil uddannelsen selvfølgelig strække sig over en lidt længere periode, afhængigt af hvornår du har mulighed for at komme til undervisning. Man kan sammen med mig tilrettelægge og tilpasse efter behov, så undervisningen er tilpasset din og min hverdag.

Det vigtigste er at de 130 undervisningstimer er afviklet indenfor 6 mdr. ifølge loven. 

Al undervisning foregår i mine lokaler i København, da loven kræver fysisk tilstedeværelse i forbindelse med undervisningen.

Online på Craft Master appen

Der er instruktioner til hvert level, og dem skal man udføre på øvemåtter af latex.

Derefter tager man billede af sit arbejde og sender det ind til sin underviser (i skal nok blive vejledt i hvordan det hele skal gøres).

Bonusinfo: Til dette kursus far̊ man bl.a. gratis shading kursus med i købet dvs. man faktisk også kan lære at lave kombinationsbryn hvis man vil det efterfølgende.

Udover at de forskellige levels der er på Craft Master appen, er der også et kæmpe forum, hvor både elever, artister og masters skriver for at finde hjælp eller yde hjælpe. Hvis man f.eks. sidder fast i et level, og ikke kan forstå hvad man skal udføre for at komme videre,  så er der altid hjælp at hente. Man kan selvfølgelig altid spørge sin underviser dvs. mig, men man kan også altid skrive i de forskellige fællesskaber firmaet har – og et af disse fællesskaber er på selve appen.

Sprog

Al undervisning foregår på dansk. 

De forskellige fællesskaber – hjælp under uddannelsen

Akademiet har skabt et stort fællesskab på Facebook med over 300.000 medlemmer i deres gruppe. I gruppen kan man både finde hjælp eller ligge sit arbejde op, for at få kritik/andres syn på ens arbejde.

Man kan på samme måde som med appen, skrive opslag i Facebook gruppen, hvis man er i tvivl om det mindste eller søger hjælp. Der vil altid være nogen der kan hjælpe, for alle har været nye på et tidspunkt og fordelen her er, at gruppen er international.

HUSK alle masters, inklusiv mig selv, har været igennem helt præcis samme uddannelsesforløb som dig, så̊ det skal nok gå og du skal nok finde svar på de ting du søger. Det handler bare om at have viljen og undersøge tingene.

Lovpligte kurser og registrering

Som kosmetisk tatovør, er det blevet lovpligtigt at man skal være registreret hos staten (sikkerhedsstyrelsen) i deres tatoveringsregister.
Sikkerhedsstyrelsen fører tilsyn og man skal betale et årligt gebyr på 6500 kr,- pr. adresse dvs. det er ikke pr. behandler, men pr. adresse /tatoveringssted. Hvis man f.eks. er ansat i en klinik eller lejet ind, kan man opdele denne betaling hvis man er flere der skal registreres. 

Det er derudover lovpligtigt at være medlem af en branche forening – her anbefaler vi DKF og det koster 1600,- om året.

Disse to, er om forklaret årlige betalinger, men udover dem, skal man som kosmetisk tatovør på et lovpligtigt hygiejne- og fagkursus. Disse bliver afholdt af læger og foregår oftest over en weekend. Hygiejnekurset er én dag, hvor fagkursus er to dage. 

Priserne på disse kurser er ikke særligt dyre og de bliver afholdt løbende. Der bliver krævet at disse lovpligtige kurser, er taget inden man er færdiguddannet som microblading artist fra mig.

Har man lyst til at tage disse kurser inden udannelses start, så må man gerne det. 

Tilmelding

Tilmelding sker igennem Eva Nawabi, enten ved at ringe, sende en mail eller via henvendelse på Instagram og Facebook.

Man sender sine informationer; Fuldenavn, e-mail, tlf nr. og adresse.

Dette kan også gøres via nedenstående formular. 

Hvis du efter dette stadig har spørgsmål, skal du være meget velkommen til at ringe på tel: +45 42 47 25 11 

Tilmeld