Går du med en drøm om at arbejde med permanent makeup?

At tage uddannelsen som permanent makeup artist er en proces der i stor stil handler om konstant udvikling og forbedring. 
Ingen artist er ens og det handler om, at man formår at danne sit eget aftryk på sit arbejde og hele tiden søge det absolut perfekte resultat. 

Jeg har, på baggrund af stor efterspørgsel valgt, at udforme kurser/workshops til dig i samarbejde med en meget anerkendt Phibrows master ved navn Daniela  Djukic.

Om PhiAcademy

PhiAcademy er verdens største firma indenfor permanent makeup af øjenbrynet.

Man kan ikke sætte en finger på deres arbejde, produkter mm. Når det kommer til microblading.

Teknikken microblading, kaldes PhiBrows hos PhiAcademy, da de har deres helt egen unikke måde at udføre behandlingen på.

Ved at tage uddannelsen hos PhiAcademy bliver man tilknyttet virksomheden. 

Du kan læse mere om PhiAcadamy her.

Når man har bestået kurset får man dermed sit helt eget logo som man kan bruge til sine digitale medier – dette logo er et kvalitetsstempel i sig selv. Logoet bruger de fleste p. deres billeder, for bl.a. at vise at de er uddannet fra PhiAcademy og det er altid en god ide at bruge sit logo, så̊ man mindsker risikoen for at få taget sine billeder af en anden behandler.

Man bliver derudover tilføjet på hjemmesidens ’World map’ hvor alle PhiBrows artister, Royal artister og Masters kan ses – generelt alle der er tilknyttet firmaet. World mappen hjælper kunder med at finde behandlere i deres land/by. Når man først er uddannet, får man titlen som ’PhiBrows Artist’.

Der er flere forskellige titler. Som kan ses via linket her.

Vi vil til enhver tid anbefale PhiBrows når det kommer til kursus/uddannelse i microblading og faktisk også generelt permanent makeup, da de har specifikke regler man kan forholde sig til og at det er opbygget som en uddannelse.

Der har i mange år aldrig været regler for kosmetiske tatovører og det har resulteret i at mange tilbyder et par dages kursus i microblading dvs. man bare efter et par dage måtte udføre behandling på en person. Det er bare en af årsagerne til at standarden er lav her i Danmark i forhold til mange andre lande. For microblading er et håndværk og kræver meget øvelse. PhiAcademy har altid haft sine egne regler og det gør bl.a. at dine kunder vil føle sig mere trygge hos dig, fremfor en anden.

For nyligt er der dog endelig kommet regler i Dammark, som træder i kraft snart – dette er bl.a. hygiejne regler, som man får præsenteret og forklaret eftersom det er blevet et krav at man skal have taget et hygiejnekursus for tatovører inden man behandler. Disse skal i nok høre meget mere om på selve kurset. Det er ikke et særlig dyrt hygiejne kursus, da de tager hensyn til at reglerne er kommet pludseligt og det er et krav at kurset skal tages.

Om underviseren

Daniela Djukic er Master i PhiBrows teknikken – @phibrows_djukic på Instragram.

Hun har vundet flere priser for at være den bedste master fra akademiet.

Daniela bor i Schweiz og hun kommer til Danmark i de to dage hvor workshoppen finder sted. Vores erfaring er at Daniela er en super dygtig underviser. Hun er meget engageret og passioneret omkring sit arbejde. Hendes elever er enormt vigtige for hende og det er essentielt for hende at hendes elever får  alt den hjælp de skal have.

Siden vi indgik samarbejdet med Daniela, har vi på kort tid udlært en god håndfuld elever som alle har været meget glade for Daniela som underviser.

Om uddannelsen

Man skal dog til to dages workshop. Næste kursus finder sted sted d. 28 og 29 December 2021.

Dag 1 er teori og dag 2 er praksis. Derefter foregår resten online. Selvom det foregår online, er det hele meget dybdegående. I gennemsnittet tager det 4-6 måneder for de fleste elever. Vi oplever dog at de fleste bliver færdige før, da underviseren Daniela er super hurtig til at svare sine elever.

Online på Craft Master appen

Der er instruktioner til hvert level, og dem skal man udføre på øvemåtter af latex.

Derefter tager man billede af sit arbejde og sender det ind til sin underviser (i skal nok blive vejledt i hvordan det hele skal gøres).

Bonusinfo: Til dette kursus far̊ man bl.a. gratis shading kursus med i købet dvs. man faktisk også kan lære at lave kombinationsbryn hvis man vil det efterfølgende.

Udover at de forskellige levels der er på Craft Master appen, er der også et kæmpe forum, hvor både elever, artister og masters skriver for at finde hjælp eller yde hjælpe. Hvis man f.eks. sidder fast i et level, og ikke kan forstå hvad man skal udføre for at komme videre,  så er der altid hjælp at hente. Man kan selvfølgelig altid spørge sin underviser dvs. den master man har, men man kan også altid skrive i de forskellige fællesskaber firmaet har – og et af disse fællesskaber er på selve appen.

Sprog

Da der ingen masters er i Danmark, er alt uddannelsesmateriale på engelsk. Daniela snakker flydende fransk og rumænsk – hun skriver engelsk men snakker det ikke. Vi sørger derfor for en tolk, som vi også har gjort på vores andre kurser.

De forskellige fællesskaber – hjælp under uddannelsen

Akademiet har skabt et stort fællesskab på Facebook med over 300.000 medlemmer i deres gruppe. I gruppen kan man både finde hjælp eller ligge sit arbejde op, for at få kritik/andres syn på ens arbejde.

Man kan på samme måde som med appen, skrive opslag i Facebook gruppen, hvis man er i tvivl om det mindste eller søger hjælp. Der vil altid være nogen der kan hjælpe, for alle har været nye på et tidspunkt og fordelen her er, at gruppen er international.

HUSK alle masters og andre artister, har været igennem helt præcis samme uddannelsesforløb som dig, så̊det skal nok gå og du skal nok finde svar på de ting du søger. Det handler bare om at have viljen og undersøge tingene.

Vi har som en hjælp til alle eleverne, skabt et dansk fællesskab på Facebook. Eva er admin af gruppen og kan se alle opslag der bliver oprettet, så̊ hun kan netop også̊ hjælpe når man stiller et spørgsmål i gruppen.

Vi har bl.a. delt flere opslag i gruppen omkring hvad man bruger under en hel behandling. Hvor man kan købe alt det man skal bruge under en behandling osv.

Disse ting har vi gjort netop for at give jer alt det som Eva selv stod og manglede da hun var under uddannelsen og også̊ da hun var færdig. Vi har hverken pligt eller krav på at hjælpe jer, men vi har alligevel valgt at oprette gruppen til jer, som en hjælp fra os og så I får den bedste start på jeres nye arbejdsliv. 

Certifikat

Man får selvfølgelig et certifikat når man har færdiggjort uddannelsen, samt logo tilsendt pr. mail.

Certifikatet får man med posten, men man får også̊ et certifikat for at have deltaget på selve workshop dagene.

Tilmeldning

Tilmeldning sker igennem Eva Nawabi.

Man sender sine informationer; Fuldenavn, e-mail, tlf nr. og adresse.

Dette kan gøres via nedenstående formular. 

Hvis du efter dette stadig har spørgsmål, skal du være meget velkommen til at ringe på tel: +45 42 47 25 11 

Tilmeld