Microblading

Microblading er for dig, der allerede har en naturlig form på dine bryn og ønsker at opnå hyperrealistiske resultater ved at udfylde manglende områder med brynhår.

Previous slide
Next slide

Microblading

Microblading udføres med et manuelt værktøj. Værktøjet har små nåle, der er formet som et U. Når værktøjet dyppes i farve, deponeres farven i huden. Det er vigtigt at påpege, at der ikke skæres i huden, men derimod ridser man let over huden, hver gang man laver et strå. Nålene giver modstand, når de kører let over huden, og derfor kan man høre en “ritcsh” lyd.

Alle behandlere har deres helt eget unikke håndværk. Da det er et manuelt værktøj, man arbejder med, styrer man alt fra dybden i huden til designet af brynet. Derfor bør man altid vælge sin behandler ud fra det håndværk, man bedst kan lide. Et godt råd er også at kigge på helede resultater, da det giver et mere realistisk billede af, hvordan brynene ser ud, når de er helt færdige.

Microblading er den mest hyperrealistiske og naturtro teknik, da man “tatoverer” små fine strå i kundens egne hårs vækstretning. Hvis man ikke har særlig meget hår i brynene, anbefales det at vælge kombinationsbryn, da microblading alene kan se for tomt eller bart ud. Ved kombinationsbryn tilføjes en let skygge mellem stråene, så brynet ikke ser lige så tomt ud.

Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager mange spørgsmål angående vores behandlinger. Derfor har vi samlet al relevant information på en side med ofte stillede spørgsmål, hvor du kan finde yderligere oplysninger.

Hvis du har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at vejlede og hjælpe dig.

Vi bruger pigmenter uden tungmetaller, dvs. brynene bliver ikke røde.

Pigmenterne er udviklet af PhiAcademy og bliver kaldet ’the cleanest pigment in the world’.

Når permanent makeup på brynene bliver udført korrekt, kan det hos nogen stimulere hårvæksten. Hvis behandlere ikke har forstand på hvor dybt i huden de skal arbejde, kan det desværre påvirke hårvæksten negativt. Det er derfor vigtigt at undersøge og finde den rette behandler. Vi har aldrig selv oplevet at det skulle have haft en dårlig påvirkning på hårvæksten.