Korrigering af gammelt PMU

Har du fået lavet bryn, som du fortryder og er ked af? Eller har du noget gammelt permanent makeup, som trænger til en opfriskning?

At få lavet bryn er en tillidssag. Man skal vælge den helt rigtige behandler og det kan være svært at vide hvad man skal se efter, for markedet er stort og der er mange behandlere. Har du været så uheldig at have fået lavet bryn, som du fortryder og ønsker du at få en anden behandler til at lave dem, så er der 3 ting du skal vide: 

1. Enhver behandler har sit helt unikke aftryk på brynene og derfor er det svært for en behandler at overtage en andens arbejde. Præcis som med kunst. 

2. Prisen på 1000 kr. er et tillæg til de behandlinger, som du ser på bookingsiden. Du kommer derfor til, at betale for et par nye bryn plus tillægget på 500 kr. –  Selvom du måske selv synes brynene er helt væk, så er der ofte pigment tilbage og man ved ikke helt hvilke pigmenter der har været brugt, hvor meget arvæv der er og hvor dybt den anden behandler har arbejdet med huden. Så det er ikke mindst tidskrævende, men også risikofyldt fra min side at begynde at korrigere. 

3. Skal brynene reddes, så er det nødvendigt at booke tid til en konsultation først, da jeg må lave en vurdering af om det vil blive et godt og flot resultat hvis jeg retter i dem. Jeg kan korrigere meget, men det kan i grove tilfælde ske at jeg må bede dig, om at få dem fjernet med laser først. 

Når det er sagt, så er du altid velkommen til at kontakte mig enten på mail eller på de sociale medier, i tilfælde af spørgsmål. Kommer du langvejs fra, er det muligt at jeg kan foretage en vurdering ved at du sender mig billeder. 

Jeg sætter en stor ære i de bryn jeg laver. Derfor er jeg nød til at se brynene før jeg kan vurdere om jeg vil overtage en andens arbejde. Er det muligt at korrigere, hvilket det ofte er, så er der intet bedre end at hjælpe folk igennem en proces hvor de bliver lykkelige for deres bryn.

Eva Nawabi