Korrigering

Korrigering er for dig, der trænger til en opfriskning af din permanent makeup eller for dig, der fortryder formen på din permanent makeup.

Korrigering

Korrigering er til dem som tidligere har fået lavet bryn hos andre behandlere, som de ikke har været tilfreds med, men som nu ønsker at vi korrigerer det.

Vi skal først se brynene – gerne til en konsultation, så vi kan vurdere om vi kan arbejde oveni det eksisterende de har. Det er vigtigt for os at det eksisterende, næsten er faded helt, så vi kan lave et helt nyt sæt oveni og dermed starte på ny. Det bliver derfor ikke som en genopfrisknings pris, da man til en genopfriskning genopfrisker de eksisterende strå og dem der er faded. Det giver derfor heller ikke mening at skifte behandler, da man blot kan få en genopfriskning til en genopfrisknings pris hos sin eksisterende behandler.

Microblading er nemlig et håndværk, og derfor vil man som artist altid korrigere og tilrette, da ingen netop laver det samme arbejde. Man vil opmåle, optegne og bruge lige så lang tid som når man laver et nyt sæt – ofte bruger man faktisk længere tid, da der typisk er arvæv og noget ‘eksisterende’ som man skal tage hensyn til når man opmåler. Det er vigtigt for os at kunne stå inde for vores arbejde og det kan vi kun ved at starte på en ny.

Previous slide
Next slide

Ofte stillede spørgsmål

Vi får mange spørgsmål angående behandlingerne. Vi har derfor samlet det hele på en QA side hvor du kan få yderligere information.

I tilfælde af andre spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os, vi står klar til at vejlede og hjælpe dig.

Vi bruger pigmenter uden tungmetaller, dvs. brynene bliver ikke røde.

Pigmenterne er udviklet af PhiAcademy og bliver kaldet ’the cleanest pigment in the world’.

Når permanent makeup på brynene bliver udført korrekt, kan det hos nogen stimulere hårvæksten. Hvis behandlere ikke har forstand på hvor dybt i huden de skal arbejde, kan det desværre påvirke hårvæksten negativt. Det er derfor vigtigt at undersøge og finde den rette behandler. Vi har aldrig selv oplevet at det skulle have haft en dårlig påvirkning på hårvæksten.