Soft Shading

Soft shading er til dig, der allerede har form på dine bryn, men ønsker at få farvet brynene for at opnå et mere markant makeup-look. 

Previous slide
Next slide

Soft Shading

Når man vælger at få lavet soft shading/powder brows, bruges en maskine, som er koblet til en strømforsyning. Maskinen er et håndstykke, hvori der sidder en lille motor, som får nålen til at køre op og ned. Nålen dyppes ned i farve, som derefter bliver ført ned i huden.

Teknikken er velegnet til alle, men vi anbefaler den især til dem, der allerede har bryn, for at opnå et fyldigere og mere realistisk resultat.

Soft shading er bedst til dem, der ønsker et mere makeup-agtigt look, da det ligner en skygge, som hvis man selv farvede sine egne bryn med lidt makeup. Teknikken er ikke så naturtro som microblading eller kombinationsbryn, hvor der laves “hårstrå”.

Ofte stillede spørgsmål

Vi får mange spørgsmål angående behandlingerne. Vi har derfor samlet det hele på en QA side hvor du kan få yderligere information.

I tilfælde af andre spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os, vi står klar til at vejlede og hjælpe dig.

Vi bruger pigmenter uden tungmetaller, dvs. brynene bliver ikke røde.

Pigmenterne er udviklet af PhiAcademy og bliver kaldet ’the cleanest pigment in the world’.

Når permanent makeup på brynene bliver udført korrekt, kan det hos nogen stimulere hårvæksten. Hvis behandlere ikke har forstand på hvor dybt i huden de skal arbejde, kan det desværre påvirke hårvæksten negativt. Det er derfor vigtigt at undersøge og finde den rette behandler. Vi har aldrig selv oplevet at det skulle have haft en dårlig påvirkning på hårvæksten.